Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice sberbankbl.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Mastercard Pay & Get Rewards

04.05.2022. Novosti

Mastercard Pay & Get Rewards 

Svi korisnici Mastercard platnih kartica, namjenjenih fizičkim licima, koji u periodu od 01. do 31. maja 2022. godine izvrše minimalno 2 online plaćanja, ukupne minimalne vrijednosti od 1KM, automatski ostvaruju pravo na povrat novca u iznosu od 10KM na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Navedenu vrstu povrata novca (cash-back) ostvariće svi korisnici Mastercard kartica koji navedene online transakcije obave kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama, a važno je napomenuti da se računaju i plaćanja komunalnih računa obavljena na online platformama ili u aplikacijama kompanija i trgovaca koji tu opciju podržavaju, kao i online plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom.

Online transakcije koje ne učestvuju u kampanji su transakcije koje se odnose na kockanje, igre na sreću i transakcije koje su u svojoj osnovi gotovinske transakcije. 

U nastavku možete pronaći Opšta pravila učešća, a više informacija o kampanji možete pročitati na: Mastercard | PayGet Cashback

 

Trebate pomoć?