Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Važno obavještenje!

18.10.2019. Novosti

Poštovani klijenti,

Obavještavamo Vas da je od ranih jutarnjih časova, 18.10.2019. godine primjećeno masovno slanje malicioznih mejlova sa različitih servera, sa ciljem prevare klijenata Sberbank Banja Luka.

Ova opasna prevara se širi elektronskom poštom, a u mejlovima koje smo imali prilike da pregledamo pošiljalac se predstavlja kao Sberbank Banja Luka, a mejl dolazi sa adrese: Sberbank<izvodi@mail.sberbank.rs>.

Ova adresa nije adresa našeg email servera.

Iako mejl vizuelno podsjeća na dnevni izvod o prometu po računu, napominjemo da mejl ne dolazi sa adrese našeg servera, te da se radi o prevari i lažnom predstavljanju.

U naslovu mejla stoji najčešće sljedeća rečenica : " Izvod za račun 5177440000076198 na dan 18.10.2019." ili nešto slično.

Ukoliko Vam na Vaš mejl stigne ovakva ili slična poruka, sa gore navedene adrese, molimo Vas da ne otvarate datoteke koje dolaze uz mejl. Naime, radi se o prevari i datotekama sumnjivog sadržaja, te Vas upozoravamo da na ove mejlove ne odgovarate, jer postoji velika mogućnost da ćete otvaranjem priloga zaraziti vaš računar ili telefon virusom.

Hvala nam razumjevanju.

Vaša Sberbank Banja Luka.

 

Trebate pomoć?